Жилищна сграда находяща се в гр. София , ул. "Христаки Павлович"№5,

Предлагаме на вашето внимание Двустайни , тристаен/четиристаен апартаменти и ателиета към него мазе и самостоятелен ограден озеленен двор с висока и ниска растителност. Намира се в новостроящата ни сграда ул. „Христаки Павлови“ №5 със срок на готовност до 30.09.2021 г.

Сграда се намира на тиха и спокойна улица в непосредствена близост до метростанция бул. Владимир Вазов (550 м), която е с пусков срок април/май на 2020г. на пешеходно разстояние от няколко минути се намират супермаркети, училища и детски градини, 10 минути пеша до мол „Сердика“ и парк „Заимов“ , стадион „Герена“, където се предлагат следните спортове: футбол, баскетбол, волейбол, лека атлетика, художествена гимнастика, фитнес и пазар „Герена“.

Към всеки един апартамент могат да се закупят гаражи и паркоместа .Апартаментите ще се предават на шпакловка , замазка и входна врата.Луксозни довършителни работи по общите части на сградата.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СГРАДАТА:

Проектът е за нова многофамилнa жилищнa сградa в УПИ XII-864, кв. 12Д, ул. „Христаки Павлович“ 5, ж.к. Сухата река, гр. София.

Сградата е осем етажна – с един партерен , 7 жилищни етажа и с един подземен етаж с паркоместа за автомобили и мазета към апартаментите. Автомобилният и пешеходен достъп до сградата се осъществяват от ул. „Христаки Павлович“.

Многофамилната жилищна сграда разполага с 9 ателиета , 14 апартамента и подземен паркинг за общо 24 автомобила.
Общо разгъната застроена площ включително и сутерен : 2196,80 м2.